Hjälp

Kom igång med sökningen!

Skriv in ett eller flera sökord, separerade med mellanslag, i textrutan. Klicka på Sök-knappen så utförs sökningen. I

sökresultatet får du upp alla företag och personer som innehåller de sökord och som bäst matchar din sökfråga. Företagsinformationen hittar du i sökresultatet. Klickar du vidare på branschen som finns angiven under företagsinformationen kommer du att få upp alla företag som finns under den branschen.Om det finns fler än 10 träffar, kan du se dessa genom att bläddra vidare på efterföljande sidor.

Om du inte hittar vad du söker

Om du inte skulle hitta de dokument du söker, prova en eller flera av följande saker:

  • Kontrollera att du har stavat sökorden rätt. Om det finns företag med ord som liknar de som du angivit kommer även de upp i sökresultatet.
  • Prova att ta bort ett eller flera sökord, eller prova att ange en fras som separata sökord.
  • Om du är osäker på stavningen av ett visst ord, ange de första bokstäverna och en asterisk (*). Du hittar då alla företag som innehåller ord som börjar på de bokstäver du angivit.

Om du får för många träffar, avgränsa sökningen:

  • Försök att avgränsa din sökning, genom att ange flera sökord. För ett mera exakt resultat går det att kombinera företagsnamn med adress eller ort. Exv. SAAB Trollhättan, listar alla SAAB i Stockholm.
  • Sök efter företag i en viss bransch. Klicka på Branschregister, och välj vilken bransch du vill söka i. Om du specificerar en bransch, kommer företag som har den branschen att listas.
  • Du kan söka inom de resultat du har fått genom att lägga till sökord.